.commentmeta { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .65em; font-weight: normal; background: #ffffff; height: 50px; color: #000000; padding-top: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 20px; padding-right: 20px;

The list of the day

10 FAVORITER
Färg:
svart
Mat: skaldjur, (kombinationen fetaost, oliver, avocado, cashewnuts)
Band: alltiallo
Film: moulin rouge
Bok: små citroner gula
Sport: handboll
Årstid: senvåren eller den tidiga hösten
Veckodag: lördag
Glassmak: chocolate with nuts (åh herre min ge)
Tid på dygnet: varierar fett beroende väderlek, dagsform, tillfällen. Låt oss säga att var timma har sin charm (läs: funktion) dag från dag.

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
bubbligt rofylld (hur knas?)
Smak: thée, oregano
Kläder: natthissan, bara ben
Bakgrund: beach, solnedgång avskärmad av palmen, aprikosfärgerna
Nagellack: blått
Tid: kvart i elva
Omgivning: cribet, nerbäddat läge med gossefilten omsvept, ett solljus som gör det tillsynes redan ljusa rummet än mer ljust
Irritationsobjekt: zero

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:
hm, nix
Brutit mot lagen: si
Blivit arresterad: no
Badat naken: si
Varit med på TV: si
Kysst någon du inte känner: si

3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
yvette, viktoria, sofie
Du tycker om: eftersom det finns så fruktansvärt många jag tycker om passar jag denna fråga
Du inte gillar: 0 st

2 VAL
Kaffe eller te:
kaffe
Vår eller höst: åh, måste jag? är ju en riktigt sucker som föredrar både den tidiga hösten och sena våren... men med tanke på den långa vintern är ju våren det givna kortet lix.

1 ÖNSKAN:
många illusioner jag bär. I nuläget suktar jag mest efter att bara få supa in detta underbara väder som kommit för att stanna. Kunna vara sådär busigtspontan likväl strukturerad och effektiv. Kreativ och inspirerad. Omges av mina godagoda. TOUCHÉ.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker att det här fotot är så otroligt VACKERT !!!

2010-12-15 @ 23:46:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0